TubeYourCompany
 
 

Leuk dat internet en YouTube, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over.

En dan niet op technisch gebied want een dure camera kan iedereen vasthouden. De referentie is toch wat kijkers op televisie zien. Een item op TV is gemaakt volgens een bepaalde norm. Dat kun je zien en voelen. Dat aspect is essentieel bij een productie van TubeYourCompany. Televisie ervaring toevoegen en dus een film of filmpje maken als zijnde een item op televisie. Subtiel aandacht voor het bedrijf, product en personen, alsof je naar een TV programma kijkt.

Bedrijfsfilm, CV, infomercial, maar dan gemaakt met net dat beetje meer, maar wel helemaal van deze tijd.

In september 2014 is de multifunctionele studioruimte geopend in businesspark 27 in de Blaricummermeent. Een creatieve plek om presentaties op te nemen, maar ook een rustpunt om te werken aan het eindproduct. Monteren, editen het maakt niet uit hoe je het noemt, maar creatief zijn en een film creëren met net dat beetje meer.

Dat is de opzet van TubeYourCompany. Het bedrijf, instelling of persoon op een ‘eigen’ vakkundige en filmische manier op het internet brengen. Het totale concept van idee tot kant en klare film neemt TYC u graag uit handen.

NIET ZOMAAR EEN BEDRIJFSFILM DUS, MAAR MET TV KWALITEIT. DAT GEEFT HET BEDRIJF EEN VOLWASSEN EN PROFESSIONELE UITSTRALING. 

Pim Hiddes

Email : info@tubeyourcompany.nl 

TV kwaliteit op internet

Pim Hiddes :

Filmmaker

Zelfregisserende cameraman

Voice-over

DOP-Director of photography

Editor

Journalist

Voor meer informatie/contact : 
Push this button...mailto:info@tubeyourcompany.nl?subject=Informatie%20verzoek
 
LET OP, de nieuwe films staan op de site.
Klik op films in de rode balk onder TubeYourCompany